44 thoughts on “GEDRUK STASIUN TUGU CAK TEMBONG SALEHO 86”

  1. Stasiun Tugu
    Artis : Dimas Tedjo

    Ing wengi iku
    Nalikane aku pisan ketemu
    Tak untapake sliramu pamit aku
    Pamitmu bali ning kuthomu

    Sepining ati
    Nalikane ing wengi kuwi
    Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
    Duh sliramu kapan bali

    Kusumaning ati
    Amungt donga lan amung pamuji
    Kutho Ngayogja
    Kang tansah ngancani
    Sepining rasa ati iki

    Stasiun tugu
    Sing dadi seksi kang bisu
    Mugo-mugo sliramu eling aku
    Kapan kondurmu tak tunggu

    Back to:

    Ing wengi iku
    Nalikane aku pisan ketemu
    Tak untapake sliramu pamit aku
    Pamitmu bali ning kuthomu

    Sepining ati
    Nalikane ing wengi kuwi
    Ora ngiro tumetes eluh ing pipi
    Duh sliramu kapan bali

    Kusumaning ati
    Amungt donga lan amung pamuji
    Kutho Ngayogja
    Kang tansah ngancani
    Sepining rasa ati iki

    Stasiun tugu
    Sing dadi seksi kang bisu
    Mugo-mugo sliramu eling aku
    Kapan kondurmu tak tunggu

  2. Semoga anak muda miwiti melestarikan budaya jawa tengah asli yang dipandegani abah lala diberi kesehatan yang diridhoi allah swt semoga saleho tetap jaya selamanya menjadi penghibur rakyat indonesia.

Comments are closed.